Επισκευές χάλκινων ορειχάλκινων inox - nickel.gr Επιμεταλώσεις - ΧΑΛΚΟΣ ΝΙΚΕΛ ΧΡΩΜΙΟ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Επισκευές χάλκινων ορειχάλκινων inox

Στο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε επιμεταλώσεις καινούργιων εξαρτημάτων, παλιών αντικειμένων και ιδιαίτερες εργασίες επιμετάλωσης όπως η ηλεκτροστατική επικάλυψη (βαφή) μεταλλικών επιφανειών, η ανοδείωση, καθώς και ειδικές κολλήσεις μετάλλων με ασήμι (ασημοκόλληση) και μπρούντζο (μπρουντζοκόλληση).
Επίσης και τις επισκευές που απαιτούνται για την αποκατάσταση των φθαρμένων μερών των μετάλλων. (προσθήκη τμημάτων χύτευση μερών κλπ)
Αναλαμβάνουμε επισκευές παλαιών φωτιστικών με γυάλισμα και αποκατάσταση τμημάτων, φωτιστικών και φανών πλοίων, κουπαστές και εξαρτήματα σκαφών, παλιών ποδηλάτων, μάσκες αυτοκινήτων, αντίκες, διακοσμητικά παλαιών επίπλων κλπ


Μπορούμε να εκτιμήσουμε και να δώσουμε πληροφορίες που αφορούν την επιμετάλλωση αντικειμένων για κατοίκους εκτός Αθηνών με την αποστολή φωτογραφιών και περιγραφής στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο...
info papaki  nickel.gr( papaki=@)


Ορειχάλκινα ( μπρούτζινα) αντικείμενα .
Για την αποκατάσταση των παλαιωμένων αντικειμένων φροντίζουμε ιδιαίτερα να μην καταστραφούν τα διακοσμητικά στοιχεία, και τα καθαρίζουμε με τον ιδιο τρόπο.
Μπορούν να γίνουν ματ ή γυαλιστερά. Να καλυφθούν με βερνίκι προστασίας ή να παραμείνουν ακάλυπτα και να γυαλίζονται απο τον χρήστη.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού